• 1
  PATRICIA ARAQUE - Design Thinking

  Co-Fundadora i Directora General d'Elles, una plataforma amb causa que tracta d'incrementar el nombre de projectes emprenedors femenins de base tecnològica en comunitats de parla hispana. Fundada a Espanya el 2009, actualment opera també a Amèrica Llatina i USA i el seu missatge ha arribat a més de 300.000 dones al voltant del món. Llicenciada en Publicitat i RRPP, va començar la seva carrera professional en departaments de màrqueting i gabinets de premsa de companyies tecnològiques, però el 2003 va decidir deixar el món corporatiu per convertir-se en emprenedora. Aquí la seva pàgina personal.

 • 2
  CONSUELO VERDU - Lean Start Up I i II

  Experiència en formació, gestió de projectes i consultoria d'innovació empresarial. Apassionada del món de la formació i de la innovació, investiga noves idees de models de negoci creant valor en temps de canvi.

  En l'actualitat és professora homologada de la EOI al programa “iniciativa emprenedora“ i “creació d'empreses” impartint el mòdul d'innovació en models de negoci, creativitat, comunicació i presentació de projectes.

   

 • 3
  PEDRO OLIVARES - Lideratge, motivació i treball d'equip

  Coach, Speaker i Formador. Amb més de 15 anys d'experiència en desenvolupament organitzacional, formació de competències directives i iniciativa empresarial. Expert en gestió del canvi, dinàmiques de grups, emprenedoria i oratòria. El 2011, co-fundà Salto con Red, una consultora experta en el desenvolupament i impuls de Talent directiu i empresarial. Aquesta s'ha convertit en un referent en la dinamització de l'ecosistema emprenedor treballant per a les principals acceleradores, programes d'emprenedoria i Universitats. Per exemple: Yuzz, BStartup, ESADE...

 • 4
  AMPAI GIMFERRER - Habilitats comunicatives

  Co-fundadora de Coaching of Pirates. Emprenedora, senzilla i propera, amb una sensibilitat extraordinària que fa que immediatament generi connexió amb les persones. La seva cara sempre dibuixa un somriure quan es tracta de treballar en el que li apassiona i és la seva vocació: el desenvolupament personal i professional. Amb una experiència de vida i professional molt intensa, Ampai aconsegueix impulsar al canvi a moltes persones, sense importar edat i metes a aconseguir. I es que quan es treballa des de l'experiència, el canvi es converteix en realitat. Creu en les persones i les seves capacitats com a millors eines per produir canvis positius. En les seves sessions hi ha descobriment, humor i… acció!

 • 5
  IGNASI CAVALLÉ - Màrqueting i comunicació

  CEO de l'Agència Mediaclick. Especialista en desenvolupar estratègies de màrqueting online i digital. La seva experiència i formació li permeten aportar una visió molt orientada al màrqueting i a la consecució de resultats. Com CEO de Mediaclick ha tingut l'oportunitat de treballar per a clients com Garmin, Würth o JAZZTEL. Molt enfocat a l'entorn mobile, ha creat una nova marca anomenada La meva6Mobile, la qual cobreix totes les necessitats Mobile de l'empresa, desenvolupament de model de negoci mobile, desenvolupament d'Apps i mobile màrqueting.

 • 6
  RAQUEL CABALLERO - Negociar i resoldre conflictes

  Fundadora de Emotional Tuner. Responsable d'estratègia en Thinking Heads. Directora de June&Jane Gallery i Directora de Comptes Socials en Grup ENA PALATAL de Comunicació. Formadora en Intel·ligència Emocional tant a l'àrea educativa, empresarial com a social. Conferenciant en temàtiques relacionades amb la Intel·ligència emocional i la inserció soci-laboral. Especialitzada a l'àrea d'emprenedors, àrea social, educativa, així com l'àmbit de la dona.

 • 7
  PABLO CAMPOS - Com presentar davant d'inversors

  Treballador en empreses com Google, Peugeot-Citroën o Telefonica Internacional on va tenir diferents responsabilitats. El desenvolupament de negoci i les operacions són els dos pilars en els quals ha desenvolupat la seva carrera. Apassionat per l'ecosistema emprenedor, va dirigir les operacions de Quobis quan encara estaven en fase startup. És actualment mentor en Wayra, ponent habitual en cites com 3DS, Vindeira, ViaVigo, Yuzz o la entrepreneurshipweek de l'I.I. Professor en el màster d'innovació industrial (Vigo), compagina la seva dedicació professional entre la docència amb un projecte relacionat amb els futurs cotxes connectats.