El Tecnocampus col·labora amb la 21a Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica

La Nit de les telecomunicacions i la informàtica és l'acte institucional pioner i de referència del sector de les Telecomunicacions i Tecnologies de la informació a Catalunya. L'organitzen conjuntament l'Associació Catalana d'Enginyers de Telecomunicació (Telecos.cat) i el Col·legi Oficial d'Enginyeria en Informàtica de Catalunya (COEINF), institucions amb les quals el TecnoCampus, que imparteix diversos graus relacionats amb les enginyeries, hi té una relació continuada. El TecnoCampus participarà un any més en la Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica com a institució col·laboradora. A més, l’acte serà presentat per la periodista i professora de l’Escola Superior Politècnica del TecnoCampus Gina Tost.

La Nit és el punt de partida de les activitats del sector a Barcelona i la primera trobada de networking de l'any entre professionals, empreses, administració pública, associacions i institucions del sector TIC.

L'esdeveniment és, a més a més, el marc de lliurament dels Premis de La Nit. Els Premis Salvà i Campillo, guardó de prestigi que reconeix a la personalitat de l'any i al jove emprenedor, així com els Premis Alan Turing, de reconeixement al CIO de l'any i a la responsabilitat social, així com l'entrega del Premi d'honor de La Nit.