El Tecnocampus organitza dijous la 2a a edició del Fòrum del Talent, que acosta el talent de la universitat a l’empresa

El Tecnocampus celebra aquest dijous 26 de novembre el segon Fòrum Talent, un punt de trobada entre empreses i alumnes i graduats de la universitat. Aquesta iniciativa reunirà 31 empreses i institucions públiques i privades, que oferiran als estudiants la possibilitat de fer pràctiques (obligatòries i curriculars en els estudis de graus) o d’incorporar-se a les seves empreses.

Les empreses faran una presentació inicial davant els estudiants en format “Elevator Pitch” a les 11h a la Sala de Graus, i a partir de les 12h participaran a la fira d’empreses, on tindran l’oportunitat de fer entrevistes amb els estudiants i explicar-los quin perfil d’estudiant busquen i què valoren a l’hora de fer la selecció dels candidats.

A més, durant tota la jornada s’han previst activitats paral•leles per fer que el fòrum sigui dinàmic. Es realitzant diversos tallers per millorar les habilitats dels estudiants a l’hora de trobar feina, com xerrades a càrrec de professionals o sessions per aprendre a tenir un bon currículum vitae.

Aquest és el llistat d’empreses participants: Agim, Akrovalis, Alten, Amdermik, Positivas Can, Club Esportiu Futsal Mataró, Clapps Iberia, Click&Work, CSI Suministros, Epidor, Enginyers Barcelona, Espais amb història, Fundació Leitat, Gestime, Gymbyhours, Illa Fantasia, Innoget, La petite Roulotte, Hartmann, Learn Work Explore, Media Markt, Movitel Comunicaciones, Munt Audit&Forensic, Proyecto Gestión Conocimiento, Psico Smart Apps, Radarprice, Sabática, The World of Thor, TMTFactory, United Barcode Systems i Web Manager Service.

A Catalunya, només unes poques universitats organitzen activitats similars al Fòrum del Talent. Entre elles la Universitat Pompeu Fabra, a la qual estan adscrits els centres universitaris del TecnoCampus, i que va celebrar l’UPFeina l’11 de novembre.