Prop de 300 estudiants inscrits a l’abonament esportiu TecnoCampus. Apunta-t’hi!

El TecnoCampus ofereix un abonament esportiu exclusiu per a estudiants del TecnoCampus, de la mà de l’associació Junts per l’Esport i amb la col·laboració de diferents clubs esportius de Mataró. L’abonament, que té un cost anual de 55 euros, permet accedir a diverses instal·lacions esportives de la ciutat, entre les quals destaquen el Centre Natació Mataró, el Centre Atlètic Laietana i l’Estadi Municipal d’Atletisme.

Com a novetat per a aquest curs 2016-2017, els estudiants podran d’accedir als diversos centres esportius amb el carnet digital de l’estudiant, ja disponible a través de la nova aplicació mòbil “TecnoCampus Estudiants”. L’estudiant també tindrà la possibilitat de participar al llarg del curs en altres activitats dirigides i diferents lligues esportives, com la lliga de Futbol 7, pàdel i voleibol, entre d’altres, que poden tenir una quota d’inscripció baixa per als abonats.

Per a més informació, consulta l’oferta d’activitats esportives aquí.

Comença la competició de Futbol 7

Aquesta setmana es disputen els primers partits de la competició de Futbol 7, en la qual s’han inscrit de moment un total de catorze equips. Els partits es juguen al camp de futbol de Pla d’en Boet els dimarts, dimecres, dijous i divendres de 13 a 15:30 hores, horari a convenir.
A partir del mes de gener començarà la lliga de futbol, basada en una competició regular i play-off per als títols, en la qual es podran inscriure nous equips. En l’última edició, van participar-hi uns 160 estudiants i es van celebrar un total de 140 partits al llarg de la temporada. Les competicions de Futbol 7 són mixtes i engloben tota la comunitat universitària, alumnes, antics estudiants, professors i treballadors del TecnoCampus.