Prop de 400 estudiants s’examinen de les proves de selectivitat al TecnoCampus

Un any més el TecnoCampus és un dels centres que acull les Proves d’Accés a la Universitat (PAU), que enguany se celebren entre els dies 14 i 16 de juny. Prop de 400 estudiants provinents d’escoles i instituts de Mataró i del Maresme s’examinen de la selectivitat al TecnoCampus. En concret, aquest any venen alumnes de l’Escola Pia Santa Anna Mataró, Escola GEM i dels instituts Alexandre Satorras, Damià Campeny, Thos i Codina, Josep Puig i Cadafalch i Premià de Mar.

Les proves comencen demà dimarts 14 amb els exàmens de la fase general de les matèries de llengua i literatura castellana i catalana a primera hora del matí, i les optatives d’anàlisi musical, economia de l’empresa, química, dibuix tècnic i literatura castellana entre el migdia i primera hora de la tarda. Com cada any, les PAU es divideixen en dues fases: la fase general que consta d’un total de cinc exàmens i és obligatòria, i la fase específica, que és voluntària i els estudiants es poden examinar com a màxim de tres assignatures.

A tot Catalunya, més de 32.000 estudiants s’examinen a partir d’aquest dimarts de les PAU. El TecnoCampus acull dos dels 152 tribunals ubicats en seus universitàries i en alguns centres de secundària, distribuïts en divuit poblacions per tot Catalunya i entre les quals es troba la ciutat de Mataró.