Se signa un acord amb Atrium Films per incentivar que estudiants d’audiovisuals participin al festival CinemadaMare

El TecnoCampus firmarà properament un acord amb la distribuïdora cinematogràfica Atrium Films per promoure que estudiants de tots els cursos del Grau en Mitjans Audiovisuals de l’Escola Superior Politècnica participin al CinemadaMare, un campus internacional i itinerant per a joves cineastes que enguany se celebra del 19 de juny al 12 de setembre.

La quinzena edició del festival arrencarà a Roma i cada setmana aniran començant grups des dels diferents llocs d’Europa des d’on s’organitza el festival, entre els quals es troba Catalunya per primera vegada. La ciutat de Vilafranca acollirà del 14 al 21 de juliol prop d’un centenar de joves que durant una setmana rodaran per equips un curtmetratge, que competirà per un dels premis setmanals que s’atorgarà al llarg de les dotze etapes que formen el festival.

Al festival hi poden participar joves d’entre 20 i 35 anys de qualsevol país del món i de totes les disciplines cinematogràfiques, que hauran de sotmetre a certamen un projecte audiovisual que competirà per un premi principal de CinemaDaMare. El termini per poder presentar el projecte acaba el proper 31 de maig. L’acord del TecnoCampus amb la distribuïdora Atrium Films permetrà que dos estudiants del Grau en Mitjans Audiovisuals participin al campus itinerant de manera fixa i que sis estudiants més puguin assistir a la setmana de Vilafranca.

A part de produir un curtmetratge i sotmetre’l a concurs, el festival CinemadaMare ofereix als participants sessions de formació, workshops i més de trenta classes magistrals gratuïtes amb professionals de l’àmbit audiovisual.