Aqua Hotel i Golden Hotels atorguen beques a quatre estudiants de turisme

Les estudiants Desirée Muñoz, Laura Barrero, Dana Oyola i Laia Garcia van rebre ahir dilluns 12 de desembre una beca per finançar una part del cost de la matrícula d’aquest curs. Es tracta d’unes beques universitat-empresa que atorguen Aqua Hotel i Golden Hotels a estudiants de la Doble titulació en Turisme i Gestió del Lleure i Administració d’Empreses i Gestió de la Innovació del TecnoCampus.

Joaquim Pons, del grup Aqua Hotel, i Pere Aragonès, de la cadena Golden Hotels,van ser els encarregats de lliurar aquestes quatre beques per valor de 1.000 euros. Els representants de les dues cadenes hoteleres van destacar l’encert per part del TecnoCampus d’oferir aquesta doble titulació, on el perfil de professional del turisme reforça el d’empresa.

Al lliurament també hi va assistir Montserrat Vilalta, directora de l’Escola Superior de Ciències Socials i de l’Empresa del TecnoCampus, que va agrair que Aqua Hotel i Golden Hotels col·laborin des de fa deu anys amb l’Escola Superior de Ciències Socials i de l’Empresa, antigament l’Escola Universitària del Maresme.

Aquestes beques estan dirigides a estudiants de segon curs de la Doble titulació en Turisme i Gestió del Lleure i Administració d’Empreses i Gestió de la Innovació i s’atorguen en funció de l’expedient acadèmic, tot i que també es valora el nivell d’idiomes de l’estudiant. Desirée Muñoz, una de les estudiants que ha rebut la beca, va valorar positivament que des de la universitat s’impulsin ajudes que premiïn el bon rendiment acadèmic dels estudiants. “La doble titulació et dóna les dues visions ja que aprens a gestionar una empresa i alhora es potencia l’esperit emprenedor i adquireixes coneixements de turisme”, va afegir.