Mostra audiovisual ARQ Fest. 4 i 5 de maig

El TecnoCampus acull el dijous 4 i divendres 5 de maig la segona edició de l’ARQFest, unes jornades que volen donar visibilitat als productes audiovisuals realitzats per estudiants i graduats del Grau en Mitjans Audiovisuals i del Grau en Disseny i Producció de Videojocs de l’Escola Superior Politècnica del TecnoCampus.

L’ARQFest, que tindrà lloc al Centre de Congressos del TecnoCampus, pretén ser una jornada on estudiants, graduats del TecnoCampus, i el públic en general puguin trobar-se per intercanviar idees, debatre i plantejar sinergies per a futurs projectes. Durant tot el dia es projectaran en diversos espais els treballs que un jurat format per experts ha avaluat. De manera paral·lela, es realitzaran diferents activitats, projeccions i tallers, com per exemple de mapping i tècniques de Blackmagic. També es duran a terme conferències i xerrades a càrrec de professionals del sector audiovisual, com el col·lectiu Hotel Elèctric, i del sector de l’empresa i l’emprenedoria, de la mà dels fundadors de Verkami, entre d’altres ponents.

El divendres 5 al vespre se celebrarà la gala d’entrega de premis, on es reconeixeran els millors treballs dins de dues categories, la oficial i la no oficial. La primera inclou Treballs Finals de Grau i projectes d’investigació dins de qualsevol assignatura, mentre que a la segona secció competeixen altres treballs i projectes personals no acadèmics d’estudiants o graduats de l’Escola Superior Politècnica.

Es donaran un total d’onze premis i els guanyadors rebran un xec regal valorat entre 100 i 400 euros per comprar a Amazon. En aquesta segona edició del festival també hi assistiran professionals i empreses del sector de l’audiovisual, de manera que la mostra es convertirà en un aparador perquè els participants puguin mostrar els seus projectes. Una segona edició carregada d'activitats d'allò més interessants i premis cada vegada més competitius. L'ARQFest torna per quedar-se!!