Assistència massiva a la primera edició del festival Cómo Como

El festival Cómo Como ha omplert durant el passat cap de setmana la plaça del TecnoCampus i el Centre de Congressos, on s'han fet conferències relacionades amb alimentació i estils de vida saludables. El festival és una iniciativa de la periodista Núria Coll i l'equip que ha impulsat el portal i la revista etselquemenges.cat. Coll va explicar dissabte que, amb motiu del cinquè aniversari de la revista, amb van voler posar en marxa una trobada relacionada amb aquesta temàtica, perquè fins ara no se'n feia cap. Coll es va imaginar la fira d'estands a la plaça TecnoCampus per la simetria dels espais entre columna i columna. Aquest punt, la plaça, on es podien adquirir tota mena de productes relacionats amb l'alimentació saludable i de proximitat, va ser un formigueig contínu de gent els dos dies que ha durat el festival. En l'apartat de les conferències, la de Xevi Verdaguer va ser de les més multidudinàries.

El festival es configura en diferents espais, per una banda es realitzen conferències amb ponents de primer nivell, i per l’altra hi ha un “market” amb activitats per a tota la família i cuina en directe amb alguns dels cuiners de referència del món de l'alimentació saludable del nostre país.Segons l'organització,  gairebé mil persones van assistir a les conferències, i mig miler, als tallers. La directora del festival, Núria Coll, ja parla de la següent edició: “Ja estem pensant en l’any que ve. Hem plantat la llavor d’un festival que té un estil californià, que no s’havia fet mai al nostre país i hem vingut per quedar-nos". El Cómo Como tindrà recorregut, es farà cada any i creixerà. L’any que ve mantindrem l’essència del festival però tornarem a sorprendre i a pensar ingredients nous. El Cómo Como té la missió d’acostar l’alimentació saludable al gran públic i de percebre què necessita la gent per fer-li saber, de la manera més senzilla i atractiva, que menjar així només li pot aportar beneficis.

El TecnoCampus ha donat suport al festival i ha aprofitat per promocionar-hi els postgraus per al proper curs relacionats amb l'àmbit de la salut.