Acord amb l'Associació de Professors i Mestres de Matemàtiques

El TecnoCampus i l’Associació de Professors i Mestre de Matemàtiques (APaMMs) han arribat a un acord de col·laboració en l’àmbit de l’ensenyament i la promoció de les vocacions científiques. L’Asssociació durà a terme les seves activitats formatives al TecnoCampus, que, segons Carme Aymerich, secretària de l’associació, tenen com a objectiu “millorar l’educació en matemàtiques posant en comú les diverses experiències docents”. Aymerich ha destacat que “el TecnoCampus és un centre d’excel·lència i, per tant, és natural que hi estiguem vinculats”. Entre les iniciatives que promou l’Associació de Professors i Mestre de Matemàtiques hi ha el concurs Fem Matemàtiques i el programa +Mates de suport a noies i noies amb especials aptituds en aquesta disciplina.

Entre els projectes de l'APaMMs hi ha presentar un pla per a la millora de l'educació matemàtica a la ciutat de Mataró. L'esmentat pla és la resposta a la inquietud mostrada per l'alcalde, David Bote, en una trobada molt fructífera que ha tingut com a primera conseqüència l'acord amb el Tecnocampus. L'APaMMs proposarà a l'Ajuntament un pla de xoc de dos cursos lectius amb activitats per a totes les edats i activitats familiars a les quals el Tecnocampus es vincularà.

El director general del TecnoCampus, Jaume Teodoro, destaca que l’acord amb l’ APaMMs encaixa amb el fet que al TecnoCampus s’hi imparteixen graus i postgraus de tecnologia. També apunta al projecte Xnergic de foment de les vocacions tecnològiques com un punt de trobada amb l’associació.

A la imatge, Jaume Teodoro i Carme Aymerich en la primera sessió formativa adreçada a mestres celebrada al TecnoCampus en el marc de l'acord.