AttackIQ exposa els riscos dels atacs informàtics en l'Esmorzar TecnoCampus

L’"Esmorzar TecnoCampus" amb d'AttackIQ com a amfitrió va reunir dimecres passat 15 persones a la sala Burriac. La xerrada va analitzar temes relacionats amb la ciberseguretat, que aixeca moltes pors i dilemes a qualsevol que es mou o treballa amb Internet i les xarxes.

Albert López, director tècnic d'I+D d'AttackIQ, va explicar que la curiositat pel món de la seguretat el va portar a deixar la feina per incorporar-se en un àmbit més especialitzat i a una empresa dels Estat Units. El seu destí va ser fer de “pentester”, especialitzat a realitzar atacs simulats a sistemes per infiltrar-se i descobrir les seves vulnerabilitats.

L’Esmorzar ha estat molt participatiu i ha demostrat l’interès dels empresaris en aquest tema per la incertesa i inseguretat de la situació actual a nivell mundial, però sobretot perquè no hi ha referències per mesurar o definir els possibles atacs i l’abast dels interessos ocults que hi ha darrera d’un atac.

Productes com el que està treballant Albert López des de la seva empresa, ubicada al parc, ofereixen minimitzar els riscos d’un atac als sistemes vitals d’informació i comunicació de les empreses.