El Campus Saludable organitza una activitat per motivar els estudiants a pujar per les escales

La comissió d’estudiants que formen part del Campus Saludable del TecnoCampus, projecte coordinat per la professora Alba Pardo, va organitzar el passat dimecres 15 de març de 12h a 14h una activitat per animar els estudiants a pujar per les escales en lloc d’utilitzar l’ascensor. La iniciativa formava part d’una campanya que s’ha engegat des del Campus Saludable per crear entorns actius i saludables dins de la mateixa universitat.

L’objectiu de la dinàmica era que el màxim nombre d’estudiants pugés per les escales, motiu pel qual van regalar una poma a cada estudiant que va realitzar l’activitat. Alhora, es van dur a terme diverses accions per fomentar els hàbits saludables, com per exemple un joc de preguntes. També van engegar un concurs a través d’Instagram, en el qual es va sortejar una dessuadora del TecnoCampus entre tots els estudiants que van comentar la publicació relacionada amb la dinàmica. Amb la frase "Per les escales vas més ràpid si fas tard a classe, i de pas actives el cos", l’estudiant Marc Puigdefàbregas, del Grau en Mitjans Audiovisuals, va ser el guanyador del sorteig.

A més, fa un parell setmanes es van decorar les escales de l’edifici universitari que van de recepció, a la planta baixa, al segon pis amb missatges motivadors, amb la finalitat d'incentivar-ne el seu ús, sobretot entre els estudiants. El Campus Saludable és una projecte del TecnoCampus que va néixer el 2016 amb l’objectiu de promoure la salut entre la comunitat universitària. El lidera la professora Alba Pardo, que dona classes als graus que s’imparteixen a l’Escola Superior de Ciències de la Salut.