Cinc anys de la colla dels Passerells

La plaça del TecnoCampus s’omple cada dimarts i dijous al migdia d’estudiants vestits amb camisa lila i amb ganes de fer pinya i vida universitària. Tots ells formen part dels Passerells, els castellers del TecnoCampus, que enguany celebren el cinquè aniversari com a colla universitària. El president dels Passerells durant aquest curs 2015-2016, Oriol Miralpeix, explica que la colla està en ple creixement: “L’entrada de gent nova en els últims dos anys ha estat tan gran que hem duplicat el nombre de membres, arribant a més de cent persones inscrites”.

En motiu del cinquè aniversari, han dissenyat una dessuadora i un mocador amb el logotip dels cinc anys i han realitzat un sopar per reunir als estudiants dels Passerells del TecnoCampus de totes les generacions. Paula Muro, estudiant de primer curs i una de les últimes incorporacions, explica que formar part dels Passerells és una gran satisfacció personal perquè “el fet de saber que tinguis el paper que tinguis dins de la colla serà necessari per tirar-la endavant és molt gratificant”. En aquesta mateixa línia es mostra David Valverde, un dels membres fundadors de la colla, que viu la celebració d’aquests cinc anys com un gran èxit que no s’imaginaven quan van començar: “D’aquelles quinze persones que vam començar, ens hem multiplicat per deu en molts pocs anys, i ara mateix estem entre les quatre millors colles universitàries del moment d’entre un total de tretze”.

Guillem del Rey, també fundador dels Passerells, considera que formar part d’una colla universitària et permet conèixer gent increïble tant de la teva universitat com d’altres i descobrir indrets de tot Catalunya: “L’èxit comú de tanta gent junta amb un mateix objectiu omple molt, i és emocionant”.

Aquest article forma part del tercer número de la Revista Alumni, pots llegir la publicació sencera aquí.