Cloenda del programa que acosta l'emprenedoria a les escoles

Quatre escoles de Mataró han participat enguany en el programa d'emprenedoria a les escoles de Mataró, i ahir els alumnes d'aquests centres van omplir l'auditori del TecnoCampus en l'acte de cloenda. La iniciaitiva consisteix a crear cooperatives en què els alumnes simulen tots els passos per emprendre un negoci d'aquest tipus. D'algunes activitats que duen a terme recapten diners, i ahir en van fer donació a diverses ONG's que treballen a la ciutat. Les escoles que han participat en el projecte són Peramàs, Àngela Bransuela, La Llàntia i Camí del Mig.

El president del TecnoCampus, Miquel Rey, va destacar que en els primers anys en què es va fer el programa  eren moltes menys les escoles participants, i que la iniciativa a poc a poc va creixent i implica més mestres i alumnes. Rey va assenyalar que si els alumnes no obliden aquesta experiència de crear una cooperativa en treuran molt profit.

L'acte el va presentar la tècnica d'emprenedoria del TecnoCampus Laia Vilà, ja que el TecnoCampus és un dels organitzadors del programa juntament amb la regidoria d'Ensenyament i la Diputació de Barcelona.