Comença el Postgrau en Atenció a la Persona en Situació d'Urgència i/o Emergència, amb casi el doble d'estudiants

El estudiants del Postgrau en Atenció a la Persona en Situació d’Urgència i/o Emergència han començat aquest dimarts les classes d'una formació pensada per aquells graduats en infermeria o medicina que estan interessants en l’atenció integral d’una persona en aquest tipus de situacions.

La segona edició d’aquest Postgrau comença amb un total de 39 estudiants matriculats, casi el doble d'alumnes que l’any anterior, que acabaran el curs el juny del 2016. Cal destacar que molts dels estudiants d'aquest Postgrau han estudiat prèviament al TecnoCampus o venen d’empreses i institucions sanitàries que tenen conveni amb l’Escola Superior de Ciències de la Salut del TecnoCampus, fet que des del centre universitari es valora molt positivament.

Alba Basi, infermera d’urgències i estudiant d’aquest Postgrau, comenta que li va agradar molt el contingut de les assignatures i l'estructura del temari a diferència "d'altres postgraus que estan molt més encarats a temes exteriors com la muntanya o el submarinisme i penso que allò que trobes en el teu dia a dia és al carrer, no sota a l’aigua ni al mig d’una muntanya”