Comencen les classes de la tercera edició del Postgrau en Bioarquitectura

Divendres passat van començar les classes de la 3a edició del Postgrau en Bioarquitectura, en el qual participen estudiants procedents de diferents llocs de Catalunya i de països com l’Argentina i l'Uruguay. El postgrau, liderat per les arquitectes Ivet Compañó i Mireia Mas, de La Tercera Pell, consultora especialitzada en projectes de Bioconstrucció, té l'objectiu de proporcionar una formació sòlida i consolidada a professionals del sector de la construcció sobre construcció saludable i eficient per afrontar els reptes a nivell global.
El Pla d’estudis del Postgrau permet adquirir un especialització en coneixements sobre materials i tècniques naturals, en càlcul d'eficiència energètica i coneixements de les energies renovables, estratègies de disseny bioclimàtic passiu per a les construccions, i saber quin és el camí de la transformació a una nova era.

Oberta la inscripció a tallers

El Postgrau inclou també vuit tallers pràctics de bioarquitectura oberts a tothom que es poden cursar independentment. Els tallers estan orientats a conèixer les característiques i propietats dels materials, les certificacions i normatives, les tècniques d’aplicació, les aplicacions possibles i els detalls constructius, els avantatges i els inconvenients, els mètodes de reparació de patologies, etc.

Els interessats a rebre més informació sobre els tallers poden enviar un correu a formaciopermanent@tecnocampus.cat.