Conferència sobre ”Internet de les coses” al TecnoCampus, dins dels graus en màrqueting i administració d'empreses

L’Escola Superior de Ciències Socials i de l’Empresa del TecnoCampus ha organitzat aquest dimarts 10 de novembre una sessió formativa sobre “Internet de les coses”, que ha tingut lloc a l'auditori. La conferència ha anat a càrrec d'Alfred Batet, responsable de Internet of Things (IOT) de l’empresa Simon i exestudiant de l’Escola Superior Politècnica del TecnoCampus.

Aquesta sessió s’emmarca dins de l’assignatura 'Eines TIC per a l’empresa', matèria que pretén donar una
visió global de les possibilitats que ofereixen els sistemes d’informació i les eines TIC i que cursen els estudiants del Grau en Administració d’Empreses i Gestió de la Innovació i Grau en Màrqueting i Comunitats Digitals i també es estudiants de la doble titulació de l'Escola Superior de Ciències Socials i de l’Empresa.

L’objectiu de la conferència, que portava per títol “Internet de les Coses: Oportunitat cap a la transformació digital”, era fer un tast de les oportunitats que la interacció digital d’objectes quotidians amb Internet pot oferir des de la perspectiva empresarial i de màrqueting i, sobretot, què pot aportar a l'usuari.