El TecnoCampus signa un conveni de col·laboració amb el Grup La Pau, dedicada al transport sanitari

L’Escola Superior de Ciències de la Salut del TecnoCampus ha impulsat l’acord marc de col·laboració entre la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme i el Grup La Pau, empresa dedicada al transport sanitari i a l’atenció d’emergències sanitàries. L'acord tindrà una vigència d’un any i mostra l'interès d’ambdues parts per reforçar els vincles entre universitat i empresa, així com la voluntat del Grup La Pau, per participar en la millora de la formació dels estudiants de l’àmbit de les ciències de la salut. La finalitat és potenciar activitats conjuntes de formació, investigació científica i desenvolupament tecnològic i establir vies d’actuació comunes.

Algunes de les qüestions que inclou l’acord, entre d’altres, són que el Grup La Pau s’ofereix com a entorn empresarial perquè els estudiants puguin fer pràctiques i que el TecnoCampus facilitarà l’accés a la biblioteca i al centre de recursos al personal de la cooperativa de transport sanitari.

El conveni el van signar el president de la cooperativa del Grup La Pau, Federico Torrent, i el director general del TecnoCampus, Jaume Teodoro, amb la presència de la directora de l’Escola Superior de Ciències de la Salut.