El TecnoCampus, Diagonal TV i Gestmusic presenten al MAC un màster sobre ficció televisiva

El TecnoCampus i les productores Gestmusic i Diagonal TV han arribat a un acord per iniciar el proper curs el Màster en Producció Executiva de Ficció per a Televisió. Es tracta d’una formació orientada a la indústria audiovisual, concretament a l’àmbit de la producció de ficció per a televisió en tots els formats (televisió, movies, sèries, mini-sèries, web-sèrie o 2.0). 

El pla d’estudis cobreix tots els aspectes de la producció executiva, la direcció i la producció de sèries i cinema per a la televisió. Es partirà del guió ja escrit i es treballarà sobre documents reals que no han estat portats a pantalla. El programa cobreix  des de l’anàlisi de guió i construcció de personatges fins a la planificació de tots els aspectes del projecte, el disseny de producció, la planificació tècnica, el treball amb els actors i les tasques dels membres dels equips, entre altres. 

S’adreça a llicenciats o graduats en Comunicació Audiovisual i titulacions similars, o bé a professionals que vulguin ampliar el seu perfil o actualitzar continguts relacionats amb els àmbits de què tracta el màster. 

Presència al MAC

Aquesta setmana s’ha fet la presentació del màster a la fira MAC de Granollers, on el director de Gestmusic, Tinet Rubira, va fer una presentació sobre la formació necessària per als futur professionals de la televisió.El TecnoCampus també va ser present al MAC a través d'Xnergic, que va estrenar l’espai Tecno MAC, per reforçar les accions que du a terme tot l'any per despertar vocacions tecnològiques entre els joves de 13 a 18 anys. En total van passar per l’espai Tecno MAC 120 persones, que van experimentar amb projectes fets pels estudiants vinculats a la robòtica i l’audiovisual i demostracions amb impressores i escàners 3D.