Dos estudiants del TecnoCampus viatgen a bord del tren de les idees d’Imagine Express

L’estudiant Marc Gaixas, de la Doble titulació en AdE i Màrqueting i Comunitats Digitals, i John Enrique Correa, graduat en el Màster en Emprenedoria i Innovació, són els dos estudiants que representen TecnoCampus a la cinquena edició de l’Imagine Express. A partir de demà, i fins al dilluns 26 de febrer, viatjaran a bord d’un tren d’alta velocitat entre Barcelona, París i Londres on, durant quatre dies, desenvoluparan idees de negoci innovadores al voltant del sector mobile.

El viatge acabarà a Barcelona, on els cinc grups guanyadors presentaran les seves propostes al 4YFN, la plataforma de negocis que s’organitza dins del Mobile World Congress. Imagine Express és un programa d’innovació disruptiva que impulsa Imagine Creative Center amb l’objectiu de reunir emprenedors multidisciplinaris de tot el món i desafiar-los a donar resposta a reptes tecnològic durant un període determinat. En aquesta edició, hi participen un total de 39 participants de nou països, que treballaran en tretze idees de negoci. En el cas del TecnoCampus, Marc Gaixas hi participa com a representant de l’equip guanyador de la l’última edició del Weekend Challenge, mentre que John Enrique Correa ho fa com a guanyador dels Premis Creatic 2017 en categoria universitària. En aquest sentit, Correa valora les facilitats que dona el TecnoCampus a l’hora de construir-te el teu propi camí com a emprenedor. “Des de l’experiència d’haver emprès, crec que és fonamental treballar amb la ment oberta qualsevol projecte i ser molt receptiu a tots els suggeriments”, afirma Correa. Gaixas, per la seva banda, valora que des del TecnoCampus fomentin l’emprenedoria i la innovació: “Si vols tenir una trajectòria emprenedora, la clau és implicar-te i no dir que no a les oportunitats que t’ofereixen des de la universitat”.

Fly me to the moon, idea seleccionada a l’Imagine Express
El proper dilluns 26 de febrer la plaça del TecnoCampus acollirà la primera prova pilot del projecte, el llançament de les cendres d’una mascota a l’espai. Fly me to the moon, projecte guanyador del Weekend Challenge, ha estat una de les idees seleccionades per desenvolupar-se en aquesta edició de l’Imagine Express. Marc Gaixas, Jorge Alejandro Duarte, Sergi Jiménez i Juan Abel Ortiz són els estudiants que lideren aquesta iniciativa, amb el suport d’Imagine Creative Center. Es tracta d’una proposta disruptiva en els sector funerari que planteja enviar les cendres d’un difunt a l’espai com una alternativa a les cerimònies fúnebres actuals. “Volem veure l’evolució que pot tenir el projecte a partir del feedback dels altres participants i saber fins a on podem arribar”, assenyala Marc Gaixas. El projecte també forma part del programa d’emprenedoria universitària Explorer i compta amb el suport d’Imagine Creative Center i del TecnoCampus.