Dos projectes presentats per investigadors del TecnoCampus reben ajuts estatals a la recerca

Dos projectes presentats per investigadors del TecnoCampus han obtingut ajudes per a la recerca del Ministeri d’Economia i Competitivitat, en el marc de la convocatòria “Proyectos I+D+I”, del “Programa Estatal de Investigación, Desarrollo e Innovación Orientada a los Retos de la Sociedad”. Els investigadors són els professors de l’Escola Superior Politècnica, Marcos Faúndez, i de l’Escola Superior de Ciències Socials i de l’Empresa Josep Maria Raya.

En el cas del professor Faúndez, és l'investigador principal del projecte "Generación de un marco unificado para el desarrollo de patrones biométricos de comportamiento" i ha rebut un finançament a tres anys de 110.352 euros en el grup de treball de l'Escola Superior Politècnica. Aquest és un projecte coordinat amb d'altres grups de la Universitat Politècnica de Madrid i la Universitat de Las Palmas de Gran Canaria, cadascun amb el seu propi finançament, que pretén aprofundir en l'anàlisi de senyals biomètrics aplicats a seguretat i la salut.

Pel que fa al professor Josep Maria Raya, és l’investigador principal del projecte “El verdadero precio de la vivienda”, que ha rebut un finançament de 9.860 euros i que pretén aprofundir en les causes de les diferències entre els preus reals dels habitatges i els que figuren en les estadístiques oficials, basats en les taxacions que duen a terme les entitats financeres. Els altres investigadors que participen en el projecte són Daniel McMillen, de la Universitat d’Illinois; Catia Nicodemo, de la Universitat d’Oxford; i Ozlem Akin, Universitat d'Istambul.