Dotze start-ups participen a Fashioneers, la primera acceleradora tèxtil impulsada des del TecnoCampus

El TecnoCampus va inaugurar ahir a la tarda en un acte celebrat al Centre de Congressos l’acceleradora tèxtil Fashioneers, una iniciativa impulsada pel TecnoCampus, Moda22, l’Ajuntament de Mataró i Reimagine Textil per impulsar projectes emprenedors amb component innovador i/o tecnològic tèxtil i ajudar-los a créixer.

La directora de l’àrea d’empresa i emprenedoria del TecnoCampus, Emma Feriche, va ser l’encarregada de donar la benvinguda a les dotze start-ups que han estat seleccionades per formar part d’aquesta acceleradora tèxtil que uneix moda, ciència i tecnologia en un mateix programa. Durant tres mesos les start-ups participaran des del TecnoCampus en diferents webinars, sessions de networking i conferències, entre d'altres activitats, acompanyats de 32 mentors provinents dels àmbits del disseny, el branding o el màrqueting.

La iniciativa s’emmarca en el marc del programa Reimagine textile, l’aposta estratègica de l’Ajuntament de Mataró i el TecnoCampus per impulsar el sector tèxtil, amb l'objectiu d'impulsar-lo i crear un hub d’innovació textil al sud d’Europa. SPTech, Sheekr, uDesign, Uttopyi YUMEHUB són les start-ups que participen a Fashioneers com a guanyadors de la primera edició dels premis Reimagine Textile que el TecnoCampus va convocar el maig per atraure al territori noves iniciatives relacionades amb la tecnologia i la innovació tèxtil.