Edange, a la 080 Barcelona Fashion

Edange,la marca de roba instal·lada recentment  a la  incubadora del TecnoCampus,ha presentar la seva nova col·lecció a l’espai Open area de la 080 Barcelona Fashion. A la imatge, Àngela Navas, dissenyadora i sòcia d’Edange.

Moda i complements amb un punt exòtic i colorit, però alhora molt cosmopolita, portable. Roba exclusiva  feta amb teixits de qualitat,  però  a un preu assequible i produïda arreu del món, en tallers artesans que van des de Mataró  fins a Bali o Índia , aprofitant l’experiència dels teixidors locals de cada país, sense que això impliqui explotació laboral en països del tercer món. Un dels seus pilars és la moda sostenible, transparent, deixant molt clar on i com es produeix: d’on ve la tela, qui la cus, en quins tallers es fa...

080 Barcelona Fashion  va sorgir al 2007 amb l’objectiu de donar visibilitat als dissenyadors independents i és un referent del disseny i la moda de avantguarda. La creativitat i la  innovació són els conceptes que inspiren la 080 Barcelona Fashion, sense oblidar la  importància del mercat i la necessitat de donar sortida  comercial a la moda.