El Schunk Tec-Center acull la primera sessió del taller Màster Linnk en Mecatrònica

El primer taller del Màster Linnk en Mecatrònica tindrà lloc demà a la tarda a l’espai Schunk Tec-Center en el marc d’un conjunt de formacions destinades a estudiants de formació professional i d’universitat. A aquesta primera sessió hi assistiran 16 estudiants de l’Institut Escola Municipal de Treball de Granollers. El taller l’impartiran professors de l’Escola Superior Politècnica del TecnoCampus Jordi Ayza, Josep López, Pablo Genovese i Joan Triadó.

Durant el taller es realitzaran exercicis de programació d’un robot cartesià de l’empresa Schunk, supervisat per una controladora de KEBA. En aquesta primera sessió també s’aprofitarà per fer una introducció al robo Fanuc, un tipus de robot industrial per a l’automatització intel·ligent de sistemes. Per altra banda, es mostraran sistemes de subjecció de peces a mecanitzar i de pinces per a robots de l’empresa Schunk.

El Master Linnk neix de la col·laboració entre l’empresa alemana d’enginyeria Schunk, ubicada a la torre TCM3 del TecnoCampus, i el propi TecnoCampus amb l’objectiu d’oferir sessions on es tracti de manera pràctica coneixements sobre robòtica i mecànica.