L’empresa Formbytes, dedicada a la impressió 3D, rep una menció especial a la fira Maker Faire Rome

Formbytes, empresa instal·lada a la incubadora del TecnoCampus, va participar a la fira Maker Faire Rome el cap de setmana del 16 al 18 de novembre on va rebre una menció especial dins de la categoria “Blue Ribbons”, un reconeixement que obtenen aquells objectes empresarials que han demostrat una gran creativitat, enginy i innovació en el seu projecte i que motiven i impulsen el moviment Do it Yourself (Fes-ho tu mateix).

Aquesta és l'edició europea de la Maker Fire, organitzada per la revista Maker Magazine, un esdeveniment que combina ciència, tecnologia, entreteniment i negoci i que pretén ser un espai de trobada per compartir nous productes creats per solucionar o millorar problemes del nostre dia a dia. En aquest sentit, l’objectiu de Formbytes és apropar la tecnologia 3D al gran públic, especialment a l'àmbit de l’ensenyament, i per això ofereix impressores 3D de qualitat professionals a través d’un ‘kit’ molt fàcil de muntar i econòmic.

L'edició de enguany ha comptat amb més de 100.000 visitants durant el cap de setmana i l’empresa maresmenca ha estat convidada a participar a la propera Maker Fire, que es celebrarà durant el mes de novembre a Bilbao, al País Basc.