Tell me Bye es presenta al CCCB

El Centre de Cultura Contemporània de Barcelona acull, en el marc del cicle “Start-ups i Spin offs. Universitat i empresa”, l'empresa del TecnoCampus Tell me bye, que dijous 29 d'octubre a les 19h protaginiitzarà la xerrada "L’adéu, conscienciem la societat. Les noves eines per preparar la mort digital".

La participació de Tell me Bye s'emmarca en el cicle “Start-ups i Spin offs. Universitat i empresa”, en què start-ups i spin offs vinculades a les universitats presentaran iniciatives empresarials innovadores que treballen en sectors de la tecnologia o models de negocis disruptius vinculats a alguns dels aspectes relacionats amb el projecte «+ Humans. El futur de la nostra espècie», visitable al CCB aquests dies.

Es tracta de projectes i nous models de negoci que sorgeixen d’entorns científics o tecnològics que ens mostren els vincles de la universitat i els grups de recerca amb el món empresarial. S’hi presentaran projectes vinculats al camp de la medecina, la psicologia, la realitat augmentada, l’alimentació, la cosmètica o, com és el cas de Tell me Bye, sobre el testament digital.

Uns dies abans de ser al CCCB, Tell me Bye farà una xerrada divulgativa a Mataró, concretament dimarts 27 d’octubre a las 19h alEspai Gatassa de Mataró, per parlar el tabú de la mort i les noves eines per preparar l’adéu digital.

A la imatge, l'equip humà de Tell me Bye.