Èxit de participació en el segon After Work de la temporada d’estiu. Ja pots veure les fotos!

El dijous 30 de juny es va organitzar el segon After Work TecnoCampus de la temporada d’estiu, que en aquesta ocasió estava ambientat en una festa mexicana i que va ser tot un èxit quant a participació. Després que Palobiofarma convidés a un bon mojito en l'última trobada, el dijous l’empresa Bytemaster va patrocinar l’After Work TecnoCampus, que va tenir lloc a l’Espai Vela, situat entre les torres TCM2 i TCM3.

Bytemaster va convidar a empresaris i treballadors del parc a unes cerveses Corona i Desperados ben fresques, acompanyades de nachos amb guacamole, un plat típic d'origen mexicà. Aquest cop l'After Work TecnoCampus va coincidir amb els actes de graduació de l’Escola Superior Politècnica, de manera que també es van sumar estudiants i familiars i es va crear un autèntic ambient comunitat TecnoCampus.

L’After Work TecnoCampus va néixer amb l’objectiu de buscar un moment per relaxar-se després de la feina i connectar amb altres empresaris i treballadors del parc d’una manera informal tot prenent una cervesa. El principal patrocinador d’aquest punt de trobada que se celebra cada setmana és Estrella Damm. Tot i així, les empreses del parc estan convidades a presentar propostes per amenitzar aquesta pràctica cada cop més habitual a Espanya, importada dels països anglosaxons, que pretén promoure les relacions entre els companys de professió més enllà del despatx.

Pots accedir a les imatges de la jornada.