Èxit de la primera temporada de Tocats pel Talent, una producció de Talent Lab, m1tv i estudiants del TecnoCampus

Tocats pel Talent és una iniciativa de Talent Lab, estudiants del TecnoCampus i m1tv que vol donar a conèixer, a través de diferents entrevistes, els projectes de final de grau i plans de futur d'exestudiants d'audiovisuals. Creativitat, valentia, reptes i idees, un còctel perfecte per descobrir de primera mà com s’engega un projecte audiovisual, quins processos es segueixen i com es solucionen les dificultats que poden aparèixer al llarg del camí. L'emissió de la primera temporada ja ha finalitzat i ha estat tot un èxit. Els capítols es poden tornar a veure des del servei de televisió a la carta de m1tv.cat. “El sentiment és de satisfacció per la feina feta, però alhora també de motivació per continuar desenvolupant nous continguts per al programa”, explica l’estudiant Àlex Arellano, que participa en el programa com a presentador.

En total hi ha una vintena d’estudiats d’audiovisuals de diferents cursos que participen en el projecte. Com a estudiant, Arellano considera que el programa Tocats pel Talent serveix com a “vehicle per difondre els seus projectes i a ells mateixos com a nous professionals del sector”. Per altra banda, Ferran Valls, cap tècnic i de realització de m1tv, afirma que des de m1tv estan molt satisfets de l’experiència: “És interessant que m1tv pugui ser una finestra perquè els projectistes i estudiants d’audiovisuals puguin ensenyar què han fet”.

A part de poder veure les converses que el presentador manté amb diferents convidats, també es mostren projectes audiovisuals complets i el making off del programa a la pàgina web. “TalentLab i m1tv han apostat amb fermesa per a aquest projecte, que amb el temps pot seguir creixent i evolucionant cap a nous camins”, ha conclòs l’estudiant Àlex Arellano.