Del TecnoCampus a Bogotà, l’èxit d’un projecte nascut en el Màster en Emprenedoria i Innovació

Angélica Pinilla és graduada en Administració de Negocis Internacionals per la Universitat del Rosario de Bogotà (Colombia) i va acabar el Màster en Emprenedoria i Innovació del TecnoCampus fa tot just cinc mesos. Enamorada de la dansa des dels quinze anys, ha engegat recentment PIA Escuelas de Artes Escéncias a Bogotà, un projecte que va néixer mentre cursava el màster. “Sempre es pot guanyar més experiència i vaig sentir que era el moment de llençar-me a la piscina i intentar-ho”, explica Angélica.

El currículum acadèmic del màster, les instal·lacions i la ubicació del centre universitari just davant del mar són alguns dels aspectes pels quals Angélica va optar pel TecnoCampus: “Considero que el màster m’ha ajudat a focalitzar els meus coneixements des de la vessant de l'emprenedoria”. En aquest sentit, l'estudiant del Màster en Emprenedoria i Innovació destaca la oportunitat d’haver pogut treballar en una escola de dansa mentre estudiava aquí ja que li ha servit “com a trampolí per posar en pràctica els coneixements casi a diàriament”.

Tot i que Angélica reconeix que trobar finançament és complicat, i que consolidar una nova marca requereix temps, ara el principal repte és captar nous clients. “Això ho estic aconseguint a través del treball exhaustiu en xarxes socials, la creació de materials de difusió i el boca-orella” ha conclòs.