Finalitza la tercera edició del cicle de conferències “Els videojocs i els seus protagonistes”

Els professors del Grau en Disseny i Producció de Videojocs del TecnoCampus han organitzat per tercer any consecutiu un cicle de conferències amb professionals destacats de la indústria. Amb el títol “Els videojocs i els seus protagonistes”, el cicle ha comptat amb diverses sessions s’han dut a terme al llarg del primer trimestre per als estudiants de primer curs, tot i que estaven convidats a assistir-hi tots els estudiants del grau.

Els ponents d’aquesta edició del cicle de conferències de videojocs han estat Carlos Coronado, desenvolupador de videojocs; Marc Rollán, aficionat cronista de la història dels videojocs; Francisco Tellez, desenvolupador de videojocs; Pere Torrents, economista i mànager dins de la indústria dels videojocs, Judit Tur, localitzadora de videojocs; Francesc Minguella, compositor; Miguel Murat, desenvolupador de videojocs; Susana Media, dissenyadora de videjocs; i Juan Pérez, productor de videojocs. Les conferències que s’han dut a terme aquest curs s’emmarquen dins de les assignatures d’Història i Indústria, Música i so, Anglès, i Producció de jocs, matèries impartides, respectivament, per els professors Gina Tost, Àngel Valverde, Daniel Rissech, Javier Cebrian, i Adso Fernández.

Algunes de les conferències han estat emeses en streaming amb l’objectiu d’obrir les sessions al públic en general. Els vídeos de les ponències estan disponibles a la llista de reproducció “Els videojocs i els seus protagonistes” i inclouen una breu entrevista a cadascun dels convidats. L’objectiu d’aquest cicle és que els estudiants del grau puguin fer-se una visió general de la indústria real i variada gràcies a professionals destacats, referents dels diferents sectors de la indústria dels videojocs.