FootballAim firma un acord amb el RCD Espanyol

FootballAim, empresa allotjada a la incubadora del parc TecnoCampus, es defineix com una plataforma líder en gestió esportiva que permet dissenyar, planificar i controlar totes les necessitats d’un club de futbol, els seus entrenadors i jugadors.

L’empresa va tancar la setmana passada un acord amb el RCD Espanyol, on s’inclouen 35 llicències completes per a l’equip durant les properes cinc temporades. El club també ha col·laborat en el desenvolupament del vessant relacionat amb la captació. Emilio Gomez, cofundador de l’empresa, explica que l’eina facilitarà al club blanc-i-blau gestionar d’una manera eficient tota la informació que es genera en el club: “Permetrà establir un canal on els entrenadors podran rebre el feedback sobre els entrenaments per part dels coordinadors”. “Firmar aquest contracte significa donar més credibilitat al potencial del programa a l’hora de presentar-lo davant d’altres clubs professionals”, afegeix Gomez.

Canviar la manera d’entendre el futbol
L’empresa FootballAim està ubicada a la incubadora del parc tecnològic i empresarial del TecnoCampus des de fa prop d’un mes. Es tracta d’una companyia impulsada per quatre joves, Eric Boland, CEO i desenvolupador; Emilio Gomez, cofundador i responsable de l’àrea de màrqueting i comunicació; Sergi Broto, cofundador i desenvolupador; i Manel Martínez, director financer. Gomez explica que la idea va néixer el 2013 en una oficina d’un club de futbol: “La idea sorgeix d’una necessitat que teníem l’Eric Boland i jo com a entrenadors en un club de futbol base del Maresme”.

Pel que fa al futur de l’empresa, Gomez explica que el principal objectiu és aconseguir primer ser el programa líder en gestió esportiva a Catalunya, després a Espanya, i continuar l’expansió a la resta del món. Però, sobretot, el que volen és canviar la manera d’entendre el futbol. “Volem que FootballAim es converteix en una eina col·laborativa entre els entrenadors, un lloc on puguin interactuar i intercanviar coneixements entre ells”, conclou Gomez.

Més informació aquí.