FotballAim fitxa David Villa i col·laborarà amb el grau de CAFE

L’empresa del TecnoCampus FootballAim té un nou soci de renom: el futbolista David Villa. FootballAim ha dissenyat un sistema de gestió que posa a disposició de clubs, entrenadors i jugadors i que permet  desenvolupar metodologies, planificacions de temporada, estadística de les evolucions dels jugadors i equips i el cobrament de les quotes.  Amb aquesta eina, els entrenadors poden fer una millor gestió de l’equip, determinar les seves necessitats i millorar el seu rendiment.

Segons Emilio Gómez, cofundador de FootballAim, amb aquesta incorporació, l’empresa vol accelerar l’expansió de la seva aplicació als Estats Units, on actualment hi juga David Villa.

Proveïdor al TecnoCampus

La qualitat de l’eina dissenyada per aquesta empresa, allotjada a la incubadora de nous projectes empresarials del TecnoCampus, ha fet que interessi a un dels centres universitaris del parc: l’Escola Superior de Ciències de la Salut (l’ESCST).

El sistema dissenyat per aquesta empresa serà usat pels responsables acadèmics del grau en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport. A l’assignatura d’Esports Col·lectius I, s’usarà l’eina de FootballAim a partir del curs vinent per treballar les sessions d’entrenament que han de presentar els alumnes. Els alumnes, a més de veure el seu treball, també podran compartir i veure els exercicis i sessions d’entrenament dels altres alumnes. També els permetrà tenir un fitxer d’exercicis per temàtica.

La idea de l’ESCST és introduir les noves tecnologies en l’àmbit de l’entrenament, per millorar el rendiment i optimitzar la gestió a futurs graduats del Grau en CAFE del TecnoCamnpus.

FootballAim també col·laborarà amb el TecnoCampus en l’àmbit de les carerres professionals dels estudiants, amb iniciatives com el Fòrum del Talent.