Formbytes rep el premi al millor projecte en el VI Fòrum d’inversió de Keiretsu i el Col·legi d’Enginyers Industrials

Formbytes, guanyador 1er premi en els Premis Creatic 2015, és un projecte empresarial que vol fer arribar la impressió 3D a tots els usuaris. Ofereix un kit de muntatge amb el qual es pot crear manualment la pròpia impressora 3D. La principal diferència respecte la competència és el temps de muntatge de la impressora, molt reduït.

Tot i que el producte encara no és al mercat, des de l’any passat l’empresa ofereix tallers, molts d’ells juntament amb Xnergic, en els quals es pot crear una impressora amb l’ajuda de l’equip.

Miquel Lloveras, un dels tres socis fundadors de l’empresa, espera poder llançar el producte en els pròxims mesos: “Encara estem en contacte amb els proveïdors, però esprem vendre a partir de la primavera”.

La repercussió mediàtica que ha aconseguit l’empresa sorprèn especialment si tenim en compte que el projecte té pocs mesos de vida. Formbytes és un projecte que neix de l’afició dels seus tres socis (Miquel Lloveras, Joaquim Agustí i David Marco) al món de la impressió en 3D: “Vam decidir deixar les nostres feines per centrar-nos al 100% en aquest projecte”.

Formbytes és a la incubadora del TecnoCampus (planta 1 de TCM2) des de principis del 2015, quan van començar amb els tallers. Gràcies a reconeixements com el 1r Premi Creatic, otrogat el 19 de novembre de l’any passat d’entre més de 30 projectes, han aconseguit finançament i repercussió per a poder tirar endavant la idea.

Recentment, l’empresa ha aconseguit el premi al millor projecte en el VI Fòrum d’inversió Keiretsu Forum- Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya, celebrat el 19 de gener.