Cinquanta empreses, entre elles multinacionals com Bershka, Hartmann o Ernst&Young, participaran en el Fòrum del Talent

El TecnoCampus celebra el dimarts 8 de novembre el tercer Fòrum del Talent, un punt de trobada entre empreses, estudiants i graduats. Aquesta iniciativa reunirà empreses i institucions, que oferiran als estudiants la possibilitat de fer-hi pràctiques (obligatòries i curriculars en els estudis de graus) o d’incorporar-s’hi laboralment.

En l’edició d’enguany, hi participaran un total de cinquanta empreses dels sectors del turisme, serveis, videojocs, salut i TIC. Aquesta xifra suposa el doble d’empreses assistents que el curs anterior. Entre els participants hi ha companyies com Schneider, Accenture, Hartmann, Bershka, Hilton, King i Ernst&Young.

La ponència inaugural del Fòrum del Talent anirà a càrrec de Jaume Gurt, director d’organització i desenvolupament de persones de l’empresa Schibsted Spain, i tindrà lloc a l’aula 213 (Sala de Graus) a les 10h. A continuació, les empreses faran una presentació inicial davant dels estudiants en format “Elevator Pitch”, i a partir de les 11h participaran a la fira d’empreses, on tindran l’oportunitat de fer entrevistes amb els estudiants i explicar-los quin perfil cerquen i què valoren a l’hora de fer la selecció de personal.

A més, durant tota la jornada s’han previst activitats paral·leles per fer que el fòrum sigui més dinàmic. Es realitzaran diversos tallers per millorar les habilitats dels estudiants a l’hora de trobar feina i assessorament individualitzat per aprendre a tenir un bon currículum vitae.

A Catalunya, només unes poques universitats organitzen activitats similars al Fòrum del Talent. Entre elles la Universitat Pompeu Fabra, a la qual estan adscrits els centres universitaris del TecnoCampus, i que celebrarà la 12a edició de l’UPFeina el 16 de novembre.

Per a més informació, consulta el programació d'activitats del Fòrum del Talent. Si estàs interessat a participar-hi, pots realitzar la inscripció aquí.