La Fundació TecnoCampus aprova un pressupost de 13,7 milions d’euros per al 2016

El patronat de la Fundació TecnoCampus (a la foto, els patrons que van assistir a la reunió d'ahir) ha aprovat  el pressupost del 2016, que se situa en 13,7 milions d’euros, un 11% més que el 2015. El pressupost preveu una estabilització del nombre d’estudiants, al voltant dels 3.000 actuals, de cara al curs 2016-2017. Això permetrà dur a terme accions que reforçaran la qualitat, com la rebaixa del nombre d’estudiants per classe o la creació de noves places de personal al servei dels estudiants, especialment en les àrees d’internacionalització i carreres professionals.

L’enfocament estratègic dels propers anys privilegia els aspectes qualitatius (internacionalització del campus i orientació professional i foment de l’emprenedoria dels estudiants, entre altres) sense abandonar la possibilitat de posar en marxa nous estudis els propers anys. En el terreny de les inversions, destaca la construcció d’un nou espai per a aules i laboratoris de l’Escola Superior de Ciències de la Salut del TecnoCampus, que se situarà en un edifici del Rengle contingut a les instal•lacions actuals del TecnoCampus. Aquesta obra rondarà els 1,3 milions d’euros.

Congelació de preus i beques socials
L’equilibri financer de la Fundació, encarregada de la gestió del parc, permetrà el 2016, com ja ha passat el 2015, que les aportacions públiques provinents de l’Ajuntament de Mataró es concentrin no en la despesa corrent, sinó en el retorn dels crèdits assumits per finançar el complex de més de 50.000 m2 del TecnoCampus.

Els preus de la matrícula de la major part dels estudis de grau es mantindrà estable el curs 2016-17. A més, les beques pròpies, que complementen les que s’atorguen des de les administracions catalana i estatal, augmentarà de 176.425 euros a 255.809, per assegurar l’accés als estudis del parc a qualsevol estudiant que tingui dificultats econòmiques i donar una orientació social al pressupost.

La partida de RRHH creix de forma important després d'anys d'estancament gràcies a la previsió d'increment de plantilla per millorar els serveis i a la millora prevista de les condicions salarials de la plantilla.

Relleu a la presidència
La reunió del patronat celebrada ahir va servir per dur a terme el relleu en la presidència. Dolors Guillen assumeix el càrrec després de la renúncia de Miquel Rey com a regidor de Promoció Econòmica i Innovació de l’Ajuntament de Mataró per motius professionals.