El grup de teatre TA3 fa balanç de la temporada després d’estrenar l’obra “Qui ha matat la Bàrbara Star?”

L’auditori del TecnoCampus va acollir el passat dijous 19 de maig l’estrena de l’obra “Qui ha matat la Bàrbara Star?”, a càrrec del grup de teatre TA3 del TecnoCampus. Una seixantena de persones van assistir a la representació d’aquesta obra dirigida per Rebeca Olivera i Gregori Lara en la qual participaven dotze estudiants. Era una funció benèfica ja que tots els beneficis de la venda d’entrades anaven destinats a la Fundació Amics Joan Petit Nens amb Càncer. 

“L’ús de les instal·lacions de l’auditori del TecnoCampus com a teatre va ser inesperadament millor del que pensàvem”, valora la directora de l’obra Rebeca Olivera. En aquest sentit, considera que l’assaig general unes hores abans de l'estrena a l’auditori va ser clau per poder millorar diversos aspectes: “Va ser molt útil per conèixer l’esplai ja que coordinar dotze persones en un escenari és força complicat”. Per a molts dels actors i actrius aquesta era la primera vegada que actuaven en una obra de teatre i, malgrat els nervis, van viure aquesta experiència amb molta il·lusió i intensitat. L'obra està basada en un guió original de Gregori Lara i explica la investigació de l’assassinat de Bàrbara Star, una guapa, rica i famosa estrella de música. 

Rebeca Olivera explica que sempre fa pena acabar un projecte però que com a directora és molt satisfactori veure com el públic s’emociona: “Veure entre bambolines com els actors i actrius reben l’aplaudiment final del públic, m’omple d’orgull”, afegeix Rebeca Olivera. Malgrat esperaven una mica més de quòrum, Rebeca Olivera reconeix que “molts dels assistents van sortir contents ja que tot i que l’obra fos una mica llarga, vam aconseguir que les valoracions del espectadors fossin bones”.

L’obra “Qui ha matat la Bàrbara Star?” també es va representar durant el cap de setmana del 21 i 22 a maig a la Parròquia M.Auxiliadora de Mataró, en el qual van assistir un centenar de persones. En aquesta ocasió, els diners recaptats amb la venda d’entrades anaven destinats a la Fundació Maresme.