La propera jornada sobre Indústria 4.0 debat sobre els nous perfils professionals

L’Escola Superior Politècnica del TecnoCampus organitza juntament amb la Universitat Oberta de Catalunya la sessió “Indústria 4.0: tecnologies habilitadores i perfils professionals”. La jornada tindrà lloc el proper dimecres 13 de setembre al Mobile World Centre de 17.30h a 19.00h. La sessió s’emmarca dins del Màster en Indústria 4.0 que han engegat ambdós centres universitaris de manera conjunta i que comença el proper 18 d’octubre.

En aquesta jornada es presentarà el concepte d’Indústria 4.0 i les tecnologies habilitadores, com els sistemes ciber-físics, la robòtica col·laborativa i la impressió additiva, per exemple, a través de projectes capdavanters desenvolupats al nostre territori. La presentació de la jornada anirà a càrrec de Pere Tuset, director acadèmic del màster, i al llarg de la tarda també es debatrà, entre d'altres temes, sobre els nous reptes de la tecnologia 5G i el rol de les dades i l’aprenentatge automàtic dins l’àmbit de la Indústria 4.0..

El Màster en Indústria 4.0, amb la matrícula encara oberta, es una formació online de dos cursos acadèmics, dividit en dos postgraus i quatre especialitzacions. El màster va dirigit sobretot a enginyers que vulguin treballar en l’entorn industrial i que vulguin complementar la seva formació per aconseguir un perfil d’integrador de sistemes de l’Indústria 4.0, coneguda com la quarta revolució industrial.

Si estàs interessat a assistir-hi, pots fer la inscripció aquí.