El TecnoCampus crea una júnior empresa integrada per estudiants universitaris

El TecnoCampus ha creat la seva primera júnior empresa, formada per estudiants. Es tracta d'un  projecte impulsat per sis estudiants: tres del Grau en Mitjans Audiovisuals, un del Grau en Màrqueting i Comunitats Digitals i dos de la doble titulació en Administració d’Empreses i Gestió de la Innovació. La forma jurídica és la d'una associació juvenil sense ànim de lucre, creada i gestionada per estudiants, que ofereix serveis tant a la universitat com a altres empreses amb l’objectiu d’adquirir experiència  de cara a l'entrada en el món laboral. En aquest sentit, la júnior empresa del TecnoCampus presenta un gran ventall de serveis dins dels sectors del màrqueting, tant offline com online, i de l’audiovisual. Pol Cervera, cofundador de la júnior empresa del TecnoCampus, considera que formar part d’aquesta iniciativa suposa promoure una nova manera d'aprendre: “Engegar aquest projecte implica guanyar experiència professional, crear una xarxa de contactes i tenir la possibilitat de tirar endavant projectes propis", explica.

Els membres de l’equip de júnior empresa consideren que el TecnoCampus és el lloc ideal per impulsar una iniciativa com aquesta, ja que "és un centre universitari estretament vincular al món empresarial i a  l’emprenedoria". Cervera explica que estan molt contents amb el suport rebut per part del TecnoCampus: "Ens ha ajudat tant en els aspectes burocràtics com en la gestió interna de la start-up durant els inicis”. Pol Cervera afegeix que d’aquí a finals d’any l’objectiu és poder gestionar els primers clients de manera satisfactòria. En aquest sentit, Cervera considera que per a una empresa és clau comptar amb estudiants especialitzats en diversos camps: “Som una nova generació d’estudiants, sense limitacions ni barreres, amb molta capacitat i ganes d’aprendre, i aportar coses noves”, conclou Cervera.

La signatura del conveni entre la presidenta de la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme, Dolors Guillén; el director general, Jaume Teodoro, i dues de les estudiants que formen part de la júnior empresa, ratifica el suport institucional que rebran els estudiants que al llarg dels anys vagin formant-ne part. La idea és que es vagi renovant la composició d'aquesta entitat, i que representi una oportunitat per als estudiants interessats a formar-ne part.

Aquesta setmana s'ha fet una primera presentació de la júnior empresa a professors dels centres universitaris.