Marteen Sports World llança una campanya de crowdfunding per impulsar la venda de ceres 100% ecològiques per a la pràctica de l’esport

Marteen Sports World, amb seu a TecnoCampus, acaba d’obrir una ronda de finançament de 60.000 euros amb la plataforma de micromecenatge crowdcube. Aquesta plataforma està especialitzada en crowdfunding d’inversió per a empreses amb alt potencial de creixement, i permet la inversió de qualsevol persona que es registri a la plataforma.

Marteen Sports World és la primera empresa europea dedicada a millorar el rendiment i la pràctica esportiva desenvolupant ceres i resines amb components 100% sostenibles. Sota la maca NZero ofereixen una gamma de ceres per a l’esquí alpí, Snow, fons i muntanya que garanteixen un millor lliscament i no desprenen residus nocius pel medi ambient. Es tracta de ceres desenvolupades a base de soja, biopolímers i altres additius naturals per encerar el material inclús a les pistes abans d’iniciar la jornada.

Marteen Sports World també treballa en el disseny de ceres aplicables a altres esports con el skateboard, el pàdel o l’escalada, per oferir una alternativa al magnesi.