Vols marxar a estudiar fora? El 15 de març tens una altra oportunitat!

Si vols marxar el curs vinent a estudiar a l’estranger però no has pogut obtenir una plaça en la primera convocatòria de mobilitat internacional, ara tens una segona oportunitat. El proper dimecres 15 de març pots presentar la sol·licitud per marxar a fora el curs 2017-2018. El període d’inscripció acaba el dilluns 20 de març i pots demanar la plaça de des l’eCampus.

Pots consultar el número de places vacants de les tres escoles així com les diferents destinacions des de l’apartat de mobilitat internacional de la pàgina web del TecnoCampusEls requisits per optar a una plaça són els mateixos que la primera convocatòria: tenir tot el primer curs aprovat i acreditar el nivell d’idioma de docència B2. 

Marxar a l’estranger pot ser una de les experiències més enriquidores que viuràs com a estudiant, tant des del punt de vista acadèmic com personal. Si ets els qui encara estàs indecís, et donem algunes bones raons perquè no deixis escapar aquesta gran ocasió!

1. Perfeccionaràs el teu nivell d’idiomes
Estudiar en un altre idioma o comunicar-te en una altra llengua en la teva vida quotidiana són experiències valuoses d’aprenentatge. Marxar a l’estranger t’ajudarà a millor l’accent i a parlar amb més fluïdesa l’anglès o la llengua del país on resideixis. 

2. Coneixeràs una altra cultura
Viure en un altre país et permetrà conèixer-lo autènticament, entendre la cultura i l’estil de vida dels seus habitants. Una experiència internacional durant els anys d’universitat t’ajudarà a crear una xarxa de contactes, tant professionals com de bons nous amics.

3. Aprendràs noves habilitats útils per al món laboral
Sortir de la zona de confort comporta suposa ampliar horitzons i enfrontar-te a noves situacions i a una altra realitat. Cursant una part dels teus estudis a l’estranger, desenvoluparàs noves habilitats que et seran molt útils per al món laboral del segle XXI, com la flexibilitat, la capacitat d’adaptació i treballar en equips multiculturals i multidisciplinaris, entre d’altres. 

4. Milloraràs el teu currículum vitae
En l’actual competitiu mercat laboral, les empreses busquen candidats que tingui una experiència internacional. Sense cap mena de dubte, incloure aquesta experiència en el teu currículum vitae és una manera d’augmentar les possibilitats de ser contractat en un potencial lloc de treball. Converteix la teva vivència a l’estranger en una oportunitat per impulsar la teva carrera professional! 

Per a més informació, consulta l’apartat de mobilitat internacional de la pàgina web del TecnoCampus o envia un correu a rrii@tecnocampus.cat.