Els mataronins Enrique Luque i Clara Hernàndez, guanyadors de la cursa de la Diada

Uns 300 esportistes van participar aquest diumenge 10 de setembre a la XXIII Cursa Popular de la Diada a Mataró, que tenia com a punt de sortida i d’arribada el TecnoCampus. Enrique Luque va aconseguir la tercera victòria consecutiva en categoria masculina, amb un temps de 32:47, mentre que Clara Hernàndez va guanyar en categoria femenina, amb un temps de 44:22. Consulta els resultats de les classificacions.

A banda dels podis absoluts, l’organització també va atorgar tres guardons especials a Maimakansu, com a entitat amb més participants; Marçal Roig, com a esportista més jove; i Lluís Luesma, com a esportista més gran. Per altra banda, Mireia Durán, Gerard Mercader i David Bonaventura són els tres participants que van guanyar el sorteig realitzat entre els primers trenta inscrits de la comunitat TecnoCampus.

Aquesta cursa de 10 quilòmetres ha estat organitzada per el Centra Atlètic Laietània amb la col·laboració del TecnoCampus, Gesport i l’Ajuntament de Mataró. Si vols veure més imatges de la cursa, fes un cop d’ull als àlbums de fotos.

Fotografia de Salvador Carbonell.