Més de 600 estudiants del TecnoCampus es graduen aquesta setmana

L’Auditori del TecnoCampus acull des de dimecres 28 de juny i fins divendres 30 de juny els actes de graduació de la promoció 2016-2017. 610 alumnes finalitzen aquest any els seus estudis universitaris als tres centres universitaris del TecnoCampus. Es tracta de la promoció més nombroses dels últims anys, com a conseqüència de l’increment del nombre d’estudiants universitaris, que s’ha triplicat des de la inauguració del TecnoCampus el 2010 i ja supera els 3.000, i del desplegament de nous graus, postgraus i màsters.

A l’Escola Superior Politècnica es graduen: 123 alumnes del Grau en Mitjans Audiovisuals; 29 en Enginyeria Electrònica; 39 en Enginyeria Mecànica i 27 en Enginyeria Informàtica.

Pel que fa a l’Escola Superior de Ciències Socials i de l’Empresa, 72 estudiants es graduaran en Administració d’Empreses i Gestió de la Innovació, 56 en Màrqueting i Comunitats Digitals, 4 en la doble titulació en Administració d’Empreses i Màrqueting, 23 en Turisme, 52 en la doble titulació en Administració d’Empreses i Turisme, i 28 estudiants acabaran el Màster Universitari en Emprenedoria i Innovació.

L’Escola Superior de Ciències de la Salut gradua enguany 89 estudiants en Infermeria i 69 en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport.