Nou Postgrau en Gestió de Cooperatives i Empreses d’Economia Social, amb la matrícula gratuïta

El TecnoCampus impulsa aquest any la primera edició del Postgrau en Gestió de Cooperatives i Empreses d’Economia Social, que s'impartirà del 14 de març a finals del novembre del 2017. Es tracta d’un postgrau organitzat per l’Escola Superior de Ciències Socials i de l’Empresa del TecnoCampus, adscrita ala Universitat Pompeu Fabra,  la Càtedra d’Economia Social i Aracoop. El període de matriculació és del 27 de febrer al 3 de març i el preu de la matrícula és gratuït, ja que el postgrau ha estat subvencionat per la Direcció General d’Economia, el Tercer sector, les Cooperatives i l’Autoempresa de la Generalitat de Catalunya.

Les places són limitades, a un màxim de vint persones, i les classes es duran a terme al TecnoCampus dimarts i dijous de les 18h a les 20:30h, i dimecres de les 18h a les 19:30h. El curs s'adreça a graduats i professionals de la branca de ciències jurídiques i socials que vulguin especialitzar-se o complementar la seva formació en l’entorn de les cooperatives o les empreses d’economia social.

El curs proporcionarà a l’alumnat les competències necessàries per crear, desenvolupar, gestionar i liderar cooperatives i empreses d’economia social. El curs és eminentment pràctic i ofereix als estudiants la possibilitat de realitzar pràctiques a organitzacions de l’àmbit de l’economia social, tutoritzades pel professorat i per professionals que gestionen aquest tipus d’empreses.

Per a més informació, pots consultar l’apartat del Postgrau en Gestió de Cooperatives i Empreses d'Economia Social a la pàgina web del TecnoCampus o pots enviar un correu a formaciopermanent@tecnocampus.cat.