Nous accessos a fonts d'informació a la biblioteca-CRAI

La Biblioteca-CRAI està treballant per tal que la comunitat Tecnocampus pugui accedir a bases de dades i altres productes d’informació. Des d’ara ja podeu accedir al Journal Citation Reports i a l’Sportdiscus, i en breu hi afegirem el Sabi. Tots ells formen part d’un grup de productes d’informació que estem incorporant al catàleg de recursos disponibles de la Biblioteca.

Journal Citation Reports és una base de dades que ofereix informació de l’impacte de les publicacions que indexa. Sportdiscus permet l’accés a text complet de l’àmbit de les ciències de l’esport, mentre que Sabi permetrà consultar les empreses i els seus resultats d’explotació. Estem treballant en la incorporació d’altres productes d’informació que complementin la informació disponible de tots els àmbits de coneixement del Tecnocampus.

A banda d’aquest recursos privatius, us recordem que teniu disponibles una sèrie de recursos que us poden ajudar en la vostra recerca, com ara un directori de recursos en accés obert dels quals destaquem DOAJ, Scimago Journal and Country Rank i el gestor de referències bibliogràfiques Mendeley, així com altres eines com Google ScholarREPEC i CSIC.

Si voleu més informació adreceu-vos a l'equip de la Biblioteca-CRAI.