Millora les teves aptituds d’oratòria amb la Lliga de Debat

Si ets estudiant del TecnoCampus o Alumni i t’agrada debatre amb els amics sobre temes d’actualitat i parlar en públic, la Lliga de Debat TecnoCampus és una gran oportunitat per millorar les aptituds d’oratòria. La Lliga de Debat està oberta a tots els estudiants de la comunitat universitària del TecnoCampus, que poden obtenir un crèdit ECTS per participar-hi.

L’objectiu d’aquesta activitat és fomentar les tècniques de debat i oratòria a partir del desenvolupament de habilitats com el lideratge, el treball en equip, l’estratègia i la creativitat. L'activitat té un cost de 20 euros anuals i es durà a terme els dimecres de 12 a 14 hores o de 18h a 20 hores, a escollir entre horari de matí o de tarda. La primera part de la Lliga de Debat consta d’un curs de formació on els estudiants assisteixen a una sèrie de sessions teòriques i pràctiques per aprendre noves tècniques a l’hora de parlar en públic i debatre. Les sessions, que finalitzen al mes de gener, són impartides per Carles Lomabarte i Marta Carreras, experts en la matèria. Un cop acabi el programa de formació, es realitzarà una competició de debats en la qual l’equip guanyador participarà a la Lliga de Debat UPF.

En l’edició anterior, la final de la primera Lliga de Debat Tecnocampus es va disputar amb el periodista Antoni Bassas com a membre del jurat. Pots inscriure't a la Lliga de Debat aquí.