S’obre el termini per sol·licitar beques de caràcter general per a estudis universitaris

Les sol·licituds per optar a una beca de caràcter general es poden presentar fins al 17 d’octubre. L’objectiu d’aquestes beques és oferir ajudes per a la matrícula i diferents conceptes als estudiants de grau i de màsters oficials.

La convocatòria correspon al curs 2016-2017 i el formulari de sol·licitud es fa a través de la pàgina web del Ministeri d’Educació, Cultura i Esport. Per poder accedir a aquesta beca, és necessari que els estudiants compleixin els requisits acadèmics i econòmics que contempla la convocatòria: l’alumne s’ha de matricular d’un mínim de crèdits, es tindran en compte el percentatge de crèdits superats el curs anterior a partir del segon curs i la nota mitjana de l’expedient, i no es poden superar els llindars de renda i patrimoni establerts a la convocatòria.

Com a norma general, no s’ha de presentar documentació a la universitat, només serà necessari en els següents casos: si la unitat familiar va percebre ingressos a l'estranger durant el curs 2015-2016, si no s’ha pogut omplir les dades relatives a la residència durant el curs 2016-2017, si s’ha declarat ser una unitat independent i, per últim, si no s'ha pogut validar el NIF o el NIE d'algun dels membres computables de la unitat familiar.

Per ampliar la informació pots visitar l’enllaç de l’AGAUR, i per a qualsevol consulta pots posar-te en contacte amb el Punt d’Informació a l’Estudiant.