L'oferta de màsters i postgraus s'incrementa de cara al proper curs

El TecnoCampus ampliarà l'oferta de màsters i postgraus de cara al proper curs, amb l’objectiu de donar continuïtat a la formació dels seus graduats i respondre a les noves necessitats de formació dels professionals que ja treballen en l'àmbit de coneixement dels tres centres universitaris del parc: l'Escola Superior Politècnica, l'Escola Superior de Ciències Socials i de l'Empresa i l'Escola Superior de Ciències de la Salut.

L’oferta constarà de dos màsters universitaris oficials (que permeten seguir l'itinerari cap al doctorat) i dos màsters i quinze postgraus que permeten aprofundir en diversos àmbits professionals. Pel que fa als primers, el Màster Universitari en Cronicitat i Dependència arribarà l'any que ve a la tercera edició, mentre que el d'Emprenedoria i Innovació arribarà a la setena.

En el grup de la formació professionalitzadora vinculada a l'Escola Superior Politècnica, destaquen com a novetats el Màster en Producció Executiva de Ficció per a Televisió, organitzat amb amb les productores Diagonal TV i Gestmusic/Endemol; el Màster en Postproducció Audiovisual i el Postgrau en Guió i Direcció d’Actors, tot dos amb la col·laboració de la productora Clack.

En l’àrea de coneixement de l'Escola Superior de Ciències de la Salut, es presenten set postgrausquatre d’ells nous, adreçats a graduats professionals de la salut i de l’esport:  el nou postgrau en Atenció a la Persona en el Procés Quirúrgic, coorganitzat amb l’Hospital Germans Trias i Pujol, i Postgrau d'Especialització i el postgrau en Especialització en el Pacient amb Ferida de Cicatrització Complexai en l’àmbit de l’activitat física i esportiva i la salut, s'impulsen el Postgrau en Entrenament Personal i Readaptació Físicoesportiva i el Postgrau de Gestió en Estils de Vida Actius i Saludables.

Finalment, en l'àrea de l'Escola Superior de Ciències Socials i de l'Empresa es proposa com a novetat el Postgrau en Comptabilitat Financera.

Per a més informació podeu adreçar-vos a formaciopermanent@tecnocampus.cat o bé consultar en nostre web: Màsters universitaris
Títols propis (màsters i postgraus).

Per a més informació podeu adreçar-vos a formaciopermanent@tecnocampus.cat o bé consultar en nostre web: Màsters universitaris
Títols propis (màsters i postraus).