Oracle Corporation acosta la seva tecnologia als estudiants del TecnoCampus

Amb la finalitat d’acostar la tecnologia Oracle als estudiants de l’Escola Superior Politècnica del TecnoCampus (ESUPT), Victoriano Martín, Mediterranean & North Sales Leader i Barcelona Office Director de Oracle Ibérica, i Marcos Faúndez, director de l’Escola Superior Politècnica del TecnoCampus, van signar el passat dimarts 15 de març al TecnoCampus un acord per renovar l’adhesió de l’ESUPT al programa Oracle Academy.

Aquest és un programa d’àmbit internacional d’Oracle Corporation que permet als estudiants accedir a la tecnologia i al coneixement Oracle: “Les universitats ho poden incloure en els seus plans formatius i, per tant, permet als alumnes sortir amb un formació puntera a nivell mundial”, afegeix Victoriano Martin. El Mediterranean& North Sales Leader de Oracle Ibérica explica que aquest tipus d’acord neix amb la voluntat que “tots els estudiants acabin la carrera amb coneixements d’ús de la tecnologia Oracle i que, per tant, estiguin més formats i preparats per al món laboral”. La renovació de l’acord permet als estudiants de l’Escola Superior Politècnica del TecnoCampus tenir accés a materials formatius i eines de desenvolupament d’Oracle, entre els quals destaquen els sistemes gestors de base de dades, els entorns de desenvolupament en Java i les solucions Big Data. En aquest sentit, Marcos Faúndez ha remarcat la importància d’aquesta col·laboració, sobretot interessant per als estudiants del Grau en Enginyeria Informàtica de Gestió i Sistemes d’Informació: “Per a un informàtic de gestió la tecnologia i solucions d’Oracle són fonamentals per al seu futur professional”.

Oracle Corporation és una les empreses multinacionals més grans en desenvolupament de software i serveis lligats a la implantació de sistemes informàtics. Els seus sistemes de gestió de base de dades són un dels productes més utilitzats en tot el món i disposa d’una àmplia oferta de solucions per a la gestió de bases de dades corporatives, de sistemes d’intel·ligència empresarial (Business Intelligence) i d’infraestructures per a la gestió de macrodades (Big Data).
Aquest acord s’emmarca dins de l’aposta de l’Escola Superior Politècnica de TecnoCampus per donar a conèixer als estudiants la millor tecnologia de cada camp i per garantir una formació professionalitzadora que acosti la universitat a la tecnologia de referència del mercat.