Els Passerells celebren la diada castellera al TecnoCampus

La plaça del TecnoCampus acollirà  dijous 1 de novembre la diada castellera dels Passerells del TecnoCampus, que enguany celebren el cinquè aniversari com a colla universitària. Aquesta festa d’hivern comptarà amb la participació d’Arreplegats de la Zona Universitària, Llunàtics de la UPC de Vilanova, i Xoriguers de la UdG com a colles convidades.

A partir de les 15:30 hores arribaran les colles castelleres convidades i a les 16 hores començarà l’actuació. Els castells que els Passerells del TecnoCampus volen dur a terme són els 4d7, 3d7, 2d7f i pd6f. Un cop acabi l’actuació a la plaça del TecnoCampus, tothom està convidat a seguir la festa a la Sala Clap de Mataró.

Per altra banda, fins al 20 de desembre la Biblioteca del TecnoCampus acollirà l’exposició fotogràfica castellera “Nascuts d’un núvol”, de Neus Bringuis. Es tracta d’una recull d’imatges que intenten captar les emocions i sentiments que viuen les colles castelleres, com la pinya quan està concentrada o l’emoció després de realitzar una actuació, entre d'altres situacions. Per a Bringuis, la fotografia castellera és la “màxima expressió de sentiments que expliquen històries íntimes i intransferibles que parlen per una colla i per un color”.