PG Conocimiento organitza un Business Corner sobre com incorporar la intel·ligència empresarial a les administracions locals

La intel·ligència empresarial, coneguda com a BI (sigles en anglès de Business Intelligence) fa referència a l’ús de dades d’una empresa per facilitar la presa de decisions a través de l’ús de sistemes d’informació. L’empresa PG Conocimiento, ubicada al TecnoCampus, va organitzar el passat 17 de maig un Business Corner per explicar els projectes d’implantació d’intel·ligència empresarial a l’administració local amb la plataforma web Atlas SBI.

Al llarg de la sessió, en la qual van participar com a ponents caps d'informàtica de diferents ajuntaments, es va destacar Atlas SBI com una plataforma que permet crear tot tipus d'informes i, alhora, estalviar temps, entre d'altres avantatges. La plataforma entorn web Atlas SBI, creada per PG Conocimiento, permet respondre en qualsevol moment i des de qualsevol lloc de manera fàcil, ràpida i segura a totes les necessitats per a la presa de decisions. Es tracta d'una plataforma en un entorn 100% web que permet accedir des de l'ordinador i des de qualsevol dispositiu mòbil a tota la informació necessària per prendre una decisió, un dels punts forts d'Atlas SBI.

Proyectos Gestión Conocimiento és una empresa dedicada a millorar el rendiment de les companyies mitjançant la consultoria en la millora dels processos i la construcció d’eines i models de presentació de la informació. “Els objectius de futur són aconseguir ser un referent de Business Intelligence a l’administració pública i posicionar mundialment Atlas SBI com a alternativa als sistemes de BI tradicionals”, conclou Mara Gómez, sòcia i directora de PG Conocimiento.